Enkla tips för att komma igång med vinterstädningen

Vinterstädningen är inte det roligaste jag vet, men är något som behöver göras. Jag har alltid gjort en storstädning inför advent och jul när jag lite noggrannare tar tag i saker som man annars bara städar av ytligt. Sedan är det bra att rensa ut saker också eftersom ett hem med mycket prylar ger ett rörigt intryck även om det är väldammat. Det är ju alltid lite trögt att komma igång med städningen men jag brukar få fart om jag drar igång lite bra musik. Ett bra tips är att försöka sprida ut det lite så att man inte behöver tokstäda allt på en gång. Jag har tänkt att jag ska ha det mesta gjort innan min vän Linda kommer på besök. Hon jobbar på ett bemanningsföretag socionomer och har mycket ledigt nu innan jul så hon ska komma hit några dagar och umgås, det ska bli så mysigt.
Dags för vinterstädning

(Visited 11 times, 1 visits today)