Inred med egen glaskonst

Jag har har hittat den perfekta presenten till mig själv. Vad jag firar? Måste man fira något för att ge sig själv en present? Det tycker inte jag, jag tycker alltid att man kan unna sig något. Jag gillar ju som bekant design och inredning. Dessutom tycker jag att det är kul med upplevelser och på Greatdays hittade jag den perfekta kombinationen; prova att blåsa glas. I min värld kan det inte blir bättre än så här. Jag får både göra något som jag har velat prova på ända sedan jag var liten samtidigt som jag får med mig något som ett minne hem. Jag har inga som helst förväntningar på att jag kommer få till något snyggt man jag tänker att föremålet kommer forma sig som det är tänkt och att jag stolt som en tupp kommer att integrera det på något sätt i inredningen hemma.

Att blåsa glas kräver träning.

(Visited 1 times, 1 visits today)