Inredning inför jul

Mitt jobb och mina fritidsintressen kretsar till stor del kring kreativitet, så ekonomi och börsen är inte något jag har ägnat mig åt alls – fram till i år. Min man är lite intresserad av det och läser veckoanalyser. i juni började även jag med det och det har faktiskt hållit i sig såhär långt i alla fall! Det betyder dock inte att jag ägnar mig mindre åt inredning, tvärtom brinner mitt intresse ännu mer för det när jag inser hur lyckligt lottad jag är som får arbeta med något så kreativt och som jag älskar. Nu när julen närmar sig ska mycket göras här hemma; julgardiner (i år blir det mossgröna sådana) ska upp, liksom juldukar och lite pynt. Jag tycker om att inte överdriva för mycket med pyntet – hellre få och större detaljer än många som man placerar ut lite här och var.

(Visited 1 times, 1 visits today)