Inspiration i vardagen

Jag tycker om att inreda mitt hem med saker som ger lite oväntad inspiration i vardagen. Det vill säga att saker jag använder ofta är inspirerande, upplyftande och ger mersmak på något sätt. Jag köper alltid pennor, kontorsmaterial block och sånt med detaljer som gör att det är roligare att använda dem. Det kan till exempel vara att de är handtillverkade, skapade i kvalitetsmaterial eller att de har en rolig färg eller ett annorlunda mönster. Själv tycker jag att det ökar min vardagsinspiration och mitt välbefinnande varje gång jag använder dem. Jag gör samma saker med handdukar, bestick, tallrikar och andra saker som man använder varje dag. Det behövs inte så mycket för att skapa ett inspirerande hem, utan ofta kan man faktiskt börja med små detaljer för att göra en stor skillnad. Lite färg och konst i vardagen behöver vi nog alla.

(Visited 1 times, 1 visits today)