Rökning är ingen bra vana

Jag blev nyligen kontaktad av en person som ville få hjälp med att inreda sin bostad. Vi bestämde gemensamt att träffas i kundens hem för att se vad vi skulle kunna hitta på för att förnya hemmet. När jag kom dit blev jag nästan chockad. Det visade sig att kunden är en inbiten storrökare som dessutom under många år haft för vana att röka inomhus. Vi satte oss ner i köket och började prata. Det visade sig att min nya klient så gärna vill sluta röka men inte vet hur hon skall gå till väga. Hon hade dock slutat att röka inomhus och det är ju ett stort steg i rätt riktning. Vi kom att prata mer om rökning än om inredning under vårt första möte och jag tipsade henne om en sida på nätet med många bra sluta röka tips. Jag håller tummarna för att hon kommer att lyckas och jag vet att hennes nya hem kommer att bli så fint.

(Visited 1 times, 1 visits today)